حجت الاسلام سيد حميد علوي در گفت و گو با خبرنگار سرويس استانهاي مركز خبر حوزه، با اعلام اين خبر افزود: اين كارگاهها به مدت سه هفته از 9 آبان الی 28 آبان با حضور حدود 350 نفر از طلاب خارج خوان، برگزار گرديد.
وي اظهارداشت: در اين دوره كه با هدف توانمندسازي طلاب سطوح عالي در جهت توليد و ارائة تقريرات قابلاستفاده و چگونگي استفاده از دفاتر و تقريرات، پس از تدوين مطلوب آنها، برپا گرديد، حاضرين با شيوههاي گوناگون درس خارج و منابع مورد نياز آشنا شدند.
مدير پژوهش حوزه علميه خراسان، با اشاره به الزامي بودن اين كارگاه براي طلاب سال اول خارج، خاطرنشان كرد: مقطع درس خارج در واقع آخرين مرحلة تحصيلي و يك گام قبل از ورود به مباحث اجتهاد ميباشد كه در اين مرحله، يكي از بايستههاي اساسي هر دانشپژوه حضور در درس خارج و مكتوبنمودن بيانات استاد است و اگر به نحو شايسته مديريت شود، ميتواند منشأ آثار مفيد از جمله دست به قلم شدن حرفهاي آنان شود.
حجت الاسلام علوي، افزود: بر اساس اين نياز و ضرورت اجتنابناپذير، مديريت پژوهش حوزه علميه خراسان اين گارگاهها را برگزار نمود.
وي يادآور شد: در اين دوره، فصولي مانند تاريخ تحولات مكاتب و منابع فقه و اصول، جايگاه شناسي درس خارج، اصول و فنون تقرير نويسي و نيز روش حل مسئله در فقه و اصول، مورد بحث و بررسي قرار گرفت.